Je Bent Werknemer

Coaching

Je wil je zelf persoonlijk ontwikkelen en patronen in je gedrag doorbreken. Je wil een coach die je begrijpt, empathie toont maar je ook kan spiegelen en motiveren om in actie te komen. Coaching helpt jou bij het realiseren van de verandering die je wil bereiken om positiever en energieker door het leven te gaan.

Loopbaancoaching

Je wil bepaalde stappen zetten in je loopbaan maar weet nog niet zo goed waar je begint of hoe je dit het beste aan kan pakken. Je wil je graag persoonlijk ontwikkelen in je loopbaan of onderzoeken wat voor jou een passende volgende loopbaanstap zou kunnen zijn. Bij de loopbaancoaching staan jij en je wens uiteraard centraal. Door de inzet van verschillende loopbaantools en kennis van de arbeidsmarkt gaan wij samen aan de slag. Op een praktische en effectieve manier werken we aan jouw doelen.

Re-integratie 2e Spoor

Je bent uitgevallen voor je huidige werk en moet in een 2e spoor traject onderzoeken welke andere mogelijkheden je hebt op de arbeidsmarkt. Er komt veel op je af. Zowel op emotioneel gebied maar ook met betrekking tot regels en procedures rondom de Wet verbetering Poortwachter. Je wil een re-integratie coach die jou ondersteunt en met je meedenkt in het hele proces. Iemand die mensgericht is en waar je op kunt vertrouwen.

Voor alle trajecten geldt dat een vrijblijvende kennismaking mogelijk is. Iedere coach bij HN Consultancy is gecertificeerd.