Mobiliteit

Bij mobiliteit gaat het om in beweging brengen van uw medewerkers. Wat doet u als werkgever om bij te dragen aan de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers? HN Consultancy kan u hierbij helpen. Ook bij dreigend ontslag, reorganisatie of boventalligheid denk ik graag met u mee over de mogelijkheden.

Loopbaancoaching

Loopt uw medewerker vast in zijn loopbaan? Door het inzetten van loopbaancoaching wordt uw medewerker gestimuleerd om tot de kern te komen. Wat zijn mijn kwaliteiten en drijfveren? En hoe zet ik deze zo succesvol mogelijk in op de arbeidsmarkt?  Dit zijn onder andere vragen die aan bod komen tijdens de loopbaancoaching. Mijn stijl van coachen is resultaatgericht en praktisch. Na een loopbaancoaching bij HN Consultancy heeft de medewerker meer zelfvertrouwen, een beter beeld van de eigen kwaliteiten en de vaardigheden om de arbeidsmarkt op een efficiënte manier te bewerken.

Re-integratie 2e Spoor

Vanuit de Wet verbetering Poortwachter heeft u als werkgever de verplichting om uw medewerker bij langdurig ziekte te begeleiden in een re-integratie traject 2e spoor. Het doel van re-integratie 2e spoor is onderzoeken van passende mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Hierbij dient rekening gehouden te worden met verschillende factoren. De belastbaarheid van de medewerker, de Wet Verbetering Poortwachter, de regels van het UWV en het motiveren van de medewerker voor dit traject. Door mijn ruime ervaring met re-integratie 2e spoor trajecten kan ik naast het begeleiden van uw medewerker een adviseur voor u zijn.

HN consultancy heeft ruime ervaring in het begeleiden van hoogopgeleide kandidaten met zowel psychische- als fysieke beperkingen.

Recruitment

De arbeidsmarkt verandert en veel organisaties zijn aan het groeien. De vraag naar goede medewerkers wordt steeds groter. HN Consultancy heeft ruim 10 jaar ervaring met recruitment van professionals in sales, ICT en management ondersteunende functies. Zoekt u een kandidaat voor een vaste functie of een interim opdracht? HN Consultancy gaat voor u op zoek naar de juiste kandidaat.

Trainingen

HN Consultancy verzorgt o.a. onderstaande trainingen op het gebied van arbeidsmarkt en re-integratie.

  • Linkedin/Social Media als strategisch middel bij solliciteren
  • Sollicitatietrainingen
  • Netwerktrainingen
  • Arbeidsmarkt kennis
  • Onderzoeken van talenten en kwaliteiten

© 2018 HN Consultancy | Site door Frissen Ideeën